Weboldal alcíme
Információk
Lorem ipsum

Hol vállalsz munkát? 

Leggyakrabban Miskolc környékén és Borsod megyében dolgozom de természetesen magyarországon bárhol. Mennyi idő szükséges a fotózáshoz? Magam 2 órát szoktam javasolni. Természetesen ha több idő van rá az csak jó pl. ha előző nap fotózunk. Azért is kell ennyi idő mert nem szerencsés ha túl hajtós a tempó a siettségtől nyugtalan, ideges lesz az ember és ez a képeken is meglátszik..

Mi az ideális napszak a fotózáshoz?

Szebb fények vannak alacsonyabb napállásnál pl. kora reggel vagy késő délután. A magyarországi esküvői gyakorlatban sajnos legtöbbször pont úgy jön ki alépés, hogy az egyházi és polgári szertartások 15-19 óra közé esnek.. így mivel nem jó kezdésre beesni nomeg előtte azért ott a búcsúztató és lánykikérő így a fotózás sokszor 10-14 óra közé esik amikor a legmagasabbról tűz a nap kemény árnyékokat létrehozva ezáltal a szemek és az áll alatt. Természetesen ilyenkor is lehet fényképezkedni ahogy tesszük nagyon sokszor ezesetben gyakran keresünk árnyékosabb helyeket a fotózáshoz.

Lehet e az esküvő előtti nap fányképezkedni? 

Igen természetesen lehet... alacsonybb napállásnál gyönyörűek a fények teljesen más hangulata van a képeknek egy naplemente vagy mégjobb - napfelkelte idején... (gondolom azért nem sokan szeretnek hajnal 4-5-kor kelni:-))..

Mikor érkezek az esküvő helyszínére? 

Amikor az esküvő napján készülnek a szabadtéri képek akkor nem kérdés, hisz végig ott vagyok veletek. Amikor az esküvő napjára már csak a templomi ill. polgári szertartás maradt akkor kb. fél órával a kezdés előtt ott vagyok. Ezen idő alatt megnézem a helyszínt, fényviszonyokat stb... valamint beszélek a vőféllyel videóssal a további menetrendet illetően.

Milyen öltözetben jelenek meg az esküvőn? 

A szabadtéri fotózáson mindíg valami kényelmes holmiban.. sportcipőben pólóban stb. amikor már az események hivatalos része következik búcsúztatók ill. a szertartások akkor alkalomhoz illően az időjárásnak megfelelően inget, sötét vagy világos nadrágot, zakót vagy öltönyt viselek.

Hol fényképezkedjünk? 

Ahol szeretnétek.. minden helyszínre nyitott vagyok szeretem az exrém helyszíneket, ha nincs ötletetek akkor javasolhatok párat ha olyan helyen dolgozunk ahol ismerem a terepet..